LEIRINTÄALUE TURKU

Monipuoliset mahdollisuudet kaikenkokoisille ryhmille - Turku vain 25 min päässä

Viherlahti sopii mainiosti erilaisille ryhmille ja kaikenikäisille leiriläisille. Leirintäalueellamme on vietetty onnistuneita partioleirejä, kuoroleirejä ja rippileirejä vuodesta toiseen. Leirintäryhmät majoittuvat meillä kauniissa merimaisemissa, ammentaen iloa ja voimaa ympäröivästä luonnosta. Turku on vain noin 25 minuutin ajomatkan päässä!

Huomaathan varauspyyntöä jättäessäsi, että kesä- ja heinäkuu ovat Viherlahdessa täysin varattuja, sillä silloin keskuksessa järjestetään rippikouluja.

Kysy lisätietoja tai tee varaus

PÄÄRAKENNUS, MERISALI, HIRSIRAKENNUS JA PAPPILA

Viherlahdessa on monipuoliset mahdollisuudet leirintäryhmille.

Päärakennus tarjoaa upean näköalan suoraan merelle. Avarassa ja valoisassa rakennuksessa on lattiasta kattoon olevat ikkunat, lasitettu parveke sekä avoin terassi. Lasitetun parvekkeen yhteydessä on kaunis ja toimiva takka, joten merimaisemasta on mahdollista nauttia myös kylmempinäkin iltoina. Avoimelle terassille on helppo siirtyä niin oleskelutiloista kuin ruokasalista. Tilaa voi pienentää tai yhtenäistää kätevien haitariovien avulla. Päärakennuksessa on myös viihtyisät oleskelutilat vapaa-ajan viettoon. Pelkästään päärakennuksen juhlasaliin mahtuu 100-120 henkilöä.

Merisalissa on upean merinäköalan lisäksi hyvin varusteltu, nykyaikainen keittiö, jossa käytössä on hella, jääkaappi, astiat sekä astianpesukone. Merisali on varusteltu myös katetulla terassilla ja inva-wc:llä. Terassin avulla on helppo jatkaa sisätiloja ja ottaa käyttöön lisätilaa. Salissa on mahdollista käyttää äänentoistoa, videotykkiä ja valkokangasta. Merisalin tilat soveltuvat 25–30 hengelle.

Tilavaan Hirsirakennukseen mahtuu jopa 100 henkilöä. Myös hirsirakennuksessa on oma keittiö välipalojen tekoa ja kahvinkeittoa varten.

Pappilassa on kaksi makuuhuonetta, oleskeluhuone, parveke merelle sekä wc- ja suihkutila, joten se sopii erinomaisesti pienen ryhmän yöpymiseen.

Kaikki Viherlahden tilat ovat uudenkarheita ja nykyaikaisesti varusteltuja. Ilmastointi varmistaa viihtyisän vierailun ja majoittumisen myös hellepäivinä. Viherlahdessa on monipuoliset ryhmätilat kaikenlaiseen tekemiseen. Tiloja voi käyttää joko samanaikaisesti tai niitä voi jakaa halutessaan pienempiin.

HIEKKARANTA, RANTASAUNAT JA ULKOILUMAASTOT

Ympäristö sopii mainiosti niin rauhoittumiseen kuin erilaisiin aktiviteetteihin. Hiekkaranta, meri, rantasaunat ja hyvät ulkoilumaastot tuovat oman lisänsä leirin tunnelmaan.

Saunan yhteydessä on katetun terassin lisäksi kaksi kotaa, tulisija ja laituri. Leirielämä täydentyy nauttiessa makkaranpaistosta kodalla tai grillatessa vaahtokarkkeja leirinuotiolla.

Viherlahden iso piha soveltuu niin jalkapallon kuin lentopallon pelaamiseen. Meiltä löytyy omasta takaa myös erilaisia pelejä myös sisätiloista. Käytettävissä on mm. biljardipöytä.

VIIHTYISÄ MAJOITUS KOKO RYHMÄLLE

Viherlahden päärakennus, Pappila, Merisali, Hirsirakennus sekä molemmat rantasaunat tarjoavat viihtyisät ja mukavat majoitustilat vuoden ympäri. Päärakennuksessa majoitussiipi on erillinen, jotta nukkujat saavat ansaitun rauhan. Meille mahtuu majoittumaan isompikin ryhmä!

Leirintäalueellamme on mahdollista majoittua myös teltoissa.

RUOKAILUT TARPEEN JA TOIVEEN MUKAAN

Järjestämme aamupalat, lounaat, välipalat ja muut ruokailut asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Viherlahti toimii viihtyisänä ja käytännöllisenä leirintäalueena kaikenikäisille, tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kaikki tilamme ovat uudenkarheita ja hyvin varusteltuja. Järjestä ikimuistoinen leiri Naantalin Merimaskussa, lähellä Turkua!

Kysy lisätietoja tai tee varaus