KOKOUSTILAT NAANTALIN MERIMASKUSSA, LÄHELLÄ TURKUA

Yritystapahtumat - tyky-päivät, virkistyspäivät ja kokoukset merinäköalalla

Viherlahden kokous- ja vapaa-ajan keskus tarjoaa erinomaiset puitteet yritystapahtumille ja -tilaisuuksille. Tyylikkäät kokoustilat sijaitsevat Naantalin Merimaskussa. Turku on vain 25 minuutin ajomatkan päässä. Kätevään kokous- tai tapahtumapakettiin saat tarpeiden ja toiveiden mukaan myös laadukkaat tarjoilut pitopalvelustamme. 

Herkullinen, ravintolatasoinen ruoka täydentää tilaisuuden kuin tilaisuuden. Voit järjestää haluamasi yritystapahtumat, kokoukset, koulutukset, virkistyspäivät ja tyky-päivät, luonnonkauniissa ympäristössä meren rannalla.

NYKYAIKAISET LAITTEET JA VIIHTYISÄT TILAT

Nykyaikaisissa ja viihtyisissä koulutus- ja kokoustiloissa on helppo järjestää tyky-päivä, strategiapäivä, virkistyspäivä tai esimerkiksi joku muu illanvietto. Päärakennuksen lisäksi meillä on vuokrattavana erillinen merisali sekä kaksi isoa rantasaunaa. Kaikki tilamme ovat vuokrattavissa yrityksesi käyttöön, joko yhdessä tai erikseen. Meiltä löydät taatusti tarpeidesi ja toiveidesi mukaisen tilan. Tiloja on myös mahdollista yhdistää tai jakaa tarpeen mukaan. Merinäköala, asiakaslähtöinen palvelu sekä viimeisin, nykyaikainen tekniikka kruunaavat tilaisuutesi sekä varmistavat ikimuistoisen tapahtuman. 

PÄÄRAKENNUS

Viherlahden vapaa-ajan keskuksen ruoka- ja kokoussalissa on tilaa 100–120 hengelle. Päärakennuksessa järjestät isommatkin yritystapahtumat. Salin isoista ikkunoista avautuu upea näköala suoraan merelle. Päärakennuksessa on lasitettu parveke takalla sekä avoin terassi. Videotykki mahdollistaa monenlaiset esitykset.

MERISALI

Merisalista avautuu upea merinäköala, ja sen kokous- ja oleskelutilaan mahtuu noin 25–30 henkeä. Tilan monipuoliseen varustukseen kuuluvat äänentoisto, videotykki ja valkokangas. Käytettävissä ovat myös katettu terassi, inva-wc sekä nykyaikainen keittiö, jossa on hella, jääkaappi, astiat sekä astianpesukone. Kun haluat käytännöllisen tilan kokouksellesi, Merisali on oikea valinta! 

RANTASAUNA

Vuokrattavana on kaksi isoa rantasaunaa, joihin mahtuu yhteensä noin 40 henkilöä. Saunan yhteydessä sijaitsevat katettu terassi, kaksi kotaa ja tulisija, hiekkaranta ja laituri. Monipuolinen varustelu mahdollistaa monenlaiset mukavat illanvietot koko tiimin kesken sekä upean lopetuksen kokoustamiselle!

Oli kyseessä tyky-päivä tai muu yrityksen virkistyspäivä, Viherlahti tarjoaa upea puitteet ja sujuvan palvelun unohtumattomalle päivälle. Meillä rauhallinen miljöö on taattu ja Turku on vain 25 minuutin ajomatkan päässä.  

Kysy lisätietoja tai tee varaus