UPEAT JUHLATILAT & LAADUKAS JUHLAPALVELU NAANTALISSA​

Kaunis merellinen miljöö lähellä
Turkua juhlaan kuin juhlaan

Viherlahden merelliset juhlatilat tarjoavat erinomaiset puitteet esimerkiksi häätilaisuuksiin, syntymäpäiville ja muille tärkeille tapahtumille. Turku on vain 25 vain minuutin ajomatkan päässä upeista juhlatiloistamme Naantalin Merimaskussa. Voit varata juhlatilaksi päärakennuksen, Merisalin tai Rantasaunan, kaikki yhdessä tai erikseen. Luonnonkaunis ja merellinen miljöö johdattelee soljuvaan juhlatunnelmaan.

HÄÄT, SYNTYMÄPÄIVÄT, MUISTOTILAISUUDET JA MUUT TÄRKEÄT TAPAHTUMAT

Viihtyisät ja nykyaikaiset juhlatilat sopivat niin ystävien kesken järjestettävään tempaukseen kuin lämpimiin perhetapahtumiin. Meillä järjestyvät niin isommat kuin pienemmät illanvietot, häät, syntymäpäiväjuhlat ja muistotilaisuudet. Meren äärellä sijaitsevat juhlatilat soveltuvat upeasti samalla myös esimerkiksi häiden yhteydessä tehtävään valokuvaukseen. Meiltä saat juhlatilojen lisäksi varattua pitopalvelun. Kysy ihmeessä myös majoitusmahdollisuutta juhlavieraille!

PITOPALVELU TAI CATERING?

Toteutamme laadukkaat ruokatarjoilut toiveidenne ja tarpeidenne mukaan. Tasokas ruoka kruunaa tilaisuuden ja on tärkeä osa tapahtumaa. Tilaisuus muistetaankin yleensä ruoastaan. Kun tilaat pitopalvelun tai cateringin meidän kauttamme, voit olla varma, että saat kauniisti viimeistellyn ja yksilöllisen toteutuksen aina kattauksesta maistuvaan menukokonaisuuteen asti. Meiltä saat pitopalvelun kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin tilaisuuksiin, pienistä ystäväporukan tilaisuuksista sadan hengen hääjuhliin. Varmistamme taatusti maistuvat pitopalvelut auttamalla asiakasta aina suunnittelusta toteutukseen asti!

PÄÄRAKENNUKSEN JUHLASALISSA RUNSAASTI TILAA

Viherlahden päärakennuksen juhlasali soveltuu jopa 100-120 hengen juhlaväelle. Mahtavat merinäköalat avartuvat salin isoista ikkunoista ja luovat näyttävät raamit tilaisuudelle. Päärakennuksessa on myös upea lasitettu parveke takalla sekä terassi. Tilassa on videotykki, jota on mahdollista hyödyntää.

MERISALIN JUHLATILAT TARJOAVAT MONIA MAHDOLLISUUKSIA

Merisalin tiloissa vietät mukavasti noin 25-30 hengen synttärit tai muun mukavan tapahtuman. Hyödyntämällä katettua terassia saat lisätilaa käyttöön. Äänentoisto, videotykki ja valkokangas tuovat lisää toiminnallisuutta tapahtumaan. Nykyaikainen keittiö, jossa on hella, jääkaappi, astiat sekä astianpesukone sujuvoittavat tapahtuman järjestämistä.

RANTASAUNASSA RENTOA JUHLATUNNELMAA

Vuokrattavana on kaksi isoa rantasaunaa, joihin mahtuu yhteensä noin 40 henkilöä. Saunan yhteydessä sijaitsevat katettu terassi, kaksi kotaa ja tulisija, hiekkaranta ja laituri. Nämä yhdessä mahdollistavat monenlaiset mukavat illanvietot ja päättävät tilaisuuden kuin tilaisuuden tunnelmallisesti. 

Meiltä saat laadukasta ja yksilöllistä juhlapalvelua kaikkiin tilaisuuksiin cateringin kera. Päärakennukseen ja Merisaliin on mahdollista tuoda myös omat juomat. 

Kysy lisätietoja tai tee varaus